10. Füstölő

2023/07/10. - írta: kiscsillag_86

A kedvenceim egyikét hoztam a NAG CHAMPA füstölőt.

Összetétele titkos összetevők és Bazsalikom, Ylang – Yllang, Jázmin, Germánium, Levendula, Rózsa, Guajakfa,

forrás: Mi is az a Nag Champa ? - Florasense blog

 

A füstölőket én levegő tisztításhoz, a ház kellemes légterének felfrissítésére szoktam alkalmazni. Érdemes az olyan intenzív illatú füstölőket, mint Nag Champa ami intenzív és erőteljes, több részben elhasználni és esetleg pár percet (tíznél nem többet) használni.

 

A régi hagyományok úgy tartják, hogy a füsttel távol lehet tartani a rossz energiákat, szellemeket, elkóborolt lelkeket.

 

Továbbá védelemmel ruházhatod fel a szobád vagy a házad.

 

További információ: A Füstölő Története

A Füstölő Története (fantazsia.hu)

 pexels-karolina-grabowska-4040603.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr1718163054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darius1 2023.07.12. 02:37:50

Nekem is van egy füstölő, azt írja rajta Cannabis. De nyugi nem drogozok, még nem is próbáltam . Melyik illatot ajánlod a Champa-n kívül még ? Érdekelne a véleményed.

kiscsillag_86 2023.07.12. 11:30:35

@Darius1: Én a Hórusz szemét szoktam vásárolni, the moon terméket hexa méretben minek olyan az illata mint a Nag Champának, csak lágyabb és kellemesebb. Mirha, Sárkány vér vagy Dragon blood. A szantálfából pedig a Depika márkát tudom ajánlani neked. Ez nagyon fontos, mert múltkor kaptam egy másikat, másik márkával, az valami borzalmas volt. Kint égettem el, mert annyira kellemetlen volt az illata. Ami azért durva, mert magán a dobozon nem éreztem.

Jelenleg ezek szoktak lenni. A többi meg adja magát. Hol csokisat, vagy kókuszosat veszek.

Azért szeretek olykor magam is betérni ilyen boltokba mert meglehet szaglászni. Példa, ha a doboza nagyon erős, intenzív, akkor maga égetésnél a füstölő is az lesz. Remélem tudtam segíteni, bármilyen kérdésed van, írj.
süti beállítások módosítása