Amivel nem értek egyet

2023/06/12. - írta: kiscsillag_86

1728ea56e1ddd4b872090765427.jpg

Nagyon sokat gondolkodtam ennél a témánál, de végül úgy döntöttem külön bejegyzésbe teszem.

Magam is olykor úgy érzem, hogy ezt nem kellene, vagy talán az illető túlságosan átesett a ló túloldalára.

Legjobb barátnőmet idézve, a mi világunk és a másik világ között nagyon halovány a fal. Csak tőlünk múlik, hogy megtudjuk –e tartani az egyensúlyt.

Tudom ajánlottam a tartalmai miatt, de leglátványosabban spiritualpicesbae tiktok oldalán láthatod a saját maga kis átalakulásait, és az élő videózásai már-már ... na ezt ugorjuk is át.

Most már oldalakat promózik a saját kódjával, amivel egy részt nincs bajom, mert általa legalább megismerhetek, olyan oldalt ahonnan biztosan lehet rendelni megbízható termékeket DE!

Pont itt nála figyeltem fel a boszorkánytáblára, amit egy oldal árusít. Másik nevén Quija tábla. Persze sok kommentelő egyből elárasztotta a komment szekciót joggal mire az volt rá a reakció: Megfelelő védelemmel használhatod.

Nos, első. Megfelelő tudás, fejlettség, felkészültség, Védelem (Testi - Lelki és Ház) ellenére is azt mondom, ez az egyetlen, amit SOHA, semmikor sehol nem próbálnék ki. Hallottam félelmetes, és megtörtént sztorikat. Szellemekről, démonokról, nem odavaló lényekről.

Ez megint olyan, hogy ha valamire információd van nincs jobb és megbízhatóbb az –az Istenség, aki téged választott, az a Familiáris aki téged választott, és a Totem állatokat se felejtsük el, mert azért nekik is keményen van bizonyos határig hatalmuk az információ szerzésre.

Én továbbra is azt vallom, hogy ez legyen a Médium eszköze, aki ezzel foglalkozik. És hiába szerepel sok helyen Boszorkánytáblának, a magam részéről az egyik legveszélyesebb dolog a világon.

További téma:

Manifesztálás mindennel.

Már tényleg mindennel lehet manifesztálni de!

És ez itt 18-as karika lesz Bocsesz...

Szóval az O manifesztáció.

Igen, manifesztáció, de ha már ennyire kened, vágod a témát akkor elfelejtetted kiemelni, ez szexuál mágia. Nagyon masszívan. Ez pontosan arról szól, hogy elviszed magad a csúcsig és abban az adott pillanatban mikor eléred, halkan, de érthetően, kimondod, amit szeretnél. Nos, ez ugye ilyen szinten nem pénz manifeszt. Ahogy sokan emlegetik. Inkább szerelem.

Tehát már erősen megkérdőjelezném, hogy a manifeszt mappába kéne-e maradnia annak, akinél van.

Ugyan akkor a szexuál mágia a legmélyebb és legszebb dolog a világon, főleg ha van hozzá partnered is. Amíg meg nincs, addig az elképzelt partnered kérheted. Nem csinálunk szerelmi kötést! De erről lentebb.

Manifesztáció havi ciklussal.

Na ekkor már fogtam a fejem. Miért nem lehet az egyszerűbb, de annál hatásosabb praktikáknál maradni? És akár tényleg van akár nincs, de magamból kiindulva nem fogom felhasználni a havi ciklusomat ilyenre.

A manifesztálásnál nagyon fontos, hogy elengedd, képzeld bele magad, hogy már megvan és tedd bele a pozitív energiát...

Az elengedés még ok, tedd bele a pozitív energiát ok, de képzeld bele magad kizárt.

Vannak olyan élethelyzetek, aminél ez nem megy, tényleg nem megy, mert hiába képzeled bele magad a következő percben valami vagy valaki úgy is visszafog rántani.

Nagyon sokan érdeklődnek tiktokon, de gyerekek ne!

Már írtam korábban erről.

Ezt ide be is emelném:

Figyelem! Manifesztálás veszély 2022.08.10.

Sziasztok!

Tegnap jött velem szemben ez a Tiktok videó. Mostanában amúgy is újra terjed egy kihívás, ami fiatal gyerek életeket követelt. Ez a másik úgymond fejemet fogom, szinte már futótűzként terjed állítólag és sok tudatlan meg is csinálta. Sajnos.

Aki egy kicsit hisz benne, már annak is veszélyes ugyanúgy ez a videó.

A Videóban látható, hogy valaki olyan Manifesztálási módszert terjeszt ami arról szól, hogy Mézzel keresztet kell rajzolnod a nyelvedre és akkor bevonzod az illetőt akit szeretnél.

Elsőként is ez durván szerelmi kötés, és azokból is a legdurvább egyike. Nagyon kemény negatív karmát hoz magával.

A legjobb eset ha nem sikerül és akkor ha már megcsináltad, adj hálát az égnek, és marha gyorsan felejtsd el ezt a lehetőséget.

Ne csak három videó után csináljatok manifesztálást.

Rengeteg jól bevált praktika létezik annál profibb Bosziknál. De ha rám hallgatsz az én macskámhoz példa semmi extra nem kellett.

Egyszerűen hangosan kimondtam, azt amire nagyon vágytam. Akkor nagyon szükségem volt egy szőr gombócra aki minden reggel hozzám bújik, mivel nagyon cicás voltam. Akkor már két éve éltem külön úgy, hogy szeretett cicám Kormit magam mögött kellett hagynom. Ugyanis ő nagyon kutya párti volt és féltettem, hogy a szomszéd kutyái megölik. Még is nagyon szerettem volna egy cicát, aki a szomszéd kutyáit elkerülve elvan velünk.

Amikor kimondtam szomorúan, őszinte szívvel, hogy nem hiszem el, hogy nekem nem lehet egy cicám. Mindenkinek lehet valamije, van akinek kutyája, macskája, arany hala, nekem meg semmi. Nagyon szeretnék. És azzal el is engedtem.

Rá egy hónappal később megjelent Cirmi vagy is akkor még egyszerűen a Szürke macska. De úgy tett mint aki minden nap ide jár. A család részese lett, és bár igaz, a gazdája egyszer elvitte magával, mondván, hogy jaj szegény meglett égen földön kereste és mindent megfog tenni, hogy vele maradjon. Cirmi, még is pár nappal később visszatért és erősebben kezdett ragaszkodni hozzánk. A gyerekeket is nagyon megszerette.

Szóval sokszor, ezt a manifesztálást lehet nem kell túl gondolni. Egyszerűen csak simán ki kell mondani, majd elengedni, hogy az Univerzum és a Sors tegyék a dolgukat.

Ennyire egyszerű lenne? Igen. Ha már kétszer nálam bejött miért is ne jöhetne be neked is.

Én is rájöttem, hogy minek égetgetek én itt gyógynövényeket, és gyertyákat. Hisz már kétszer működött nálam. Akkor minek kéne túlbonyolítanom.

Lehet nálam a manifesztálás ilyen könnyen megy. Miért is ne mehetne? Simán összejött már kétszer.

Neked is bejöhet, nem kell semmi extra dolog. Csak kimondani, tényleg nagyon akarni, és elengedve nem rá gondolni. Lehet tényleg ennyire egyszerű. És akkor rá jövünk nem is kell semmilyen extra dolog. Csak mi és az, hogy igazán akarjuk a vágyunkat.

Persze, lehet az ötös lottó nem azonnal fog jönni. Kicsivel kezd. Ahogy én a macskámmal.

Amikor már biztosan megy, lehet nagyobb dolgokkal. Nem ígérem, hogy megálmodod az ötös lottónyerő számait, egyszerű dolgokat bevonzhatsz. Példa, ha egy ruhát nagyon régóta keresel, egyszer csak ott terem egy boltba amibe egész véletlen tévedsz be. Vagy keresel egy napló fajtát amire nagyon régóta vágysz, egyszerűen csak ott lesz valamelyik boltba, lehet épp abba, amibe még nem is voltál csak elhaladtál mellette.

Kérlek, titeket nyomatékosan ne pár tiktok videó után kezdjetek bele bármibe is.

Múltkor is, egy csomó videón keresztül volt, hogy Július 28.-án Újholdkor manifesztációt ne, még is egyik videós arra buzdított, hogy de igen, mert a legerősebb a hold ereje és ilyenkor kell. Hát pont ez a lényeg!

Vannak olyan helyzetek, amikor nem lehet manifesztálni pont a hold erősség miatt. Inkább magaddal kell foglakozni ilyenkor. Sétálni, töltődni, olvasni, vagy írni. Kikapcsolódni, víz közelben lenni nyáron. Ennyi.

Amúgy is egyszerre csak egy manifesztálással foglalkozz, csak abba add az energiát.

Gondolj erre, mint egy mag, vagy a kisherceg rózsájára. Sőt az jobb is, hisz egy rózsa volt neki. De minden nap gondozta, szerette és becézte.

Na ilyen ez a manifesztáció. Egyszerre csak egyet és csak azt nevelgesd, szeretgesd és enged el. Ennyi.

Ha megkaptad az egyik manifesztációt, akkor jöhet a következő. Lépésenként haladj.

Ezt a nyelvre mézzel keresztre rajzolós hülyeséget meg felejtsük el marha gyorsan.

Képek:

Arról meg még szót ejtenék, ha mást akarsz bevonzani, konkrét személyt az nem őszinte szerelem lesz, kikényszerített, és ha valamiért még sem megy, akkor is össze lesztek kötve, aminek a feloldása nem egyszerű. Tovább gondold alaposan végig, tényleg megéri mind ezt azért, hogy az illetőt megkapd?

Nem őszinte szerelem lesz és hidd el, mikor erre rájössz, akkor fog jönni a zuhany is. Nem csak a te, hanem az ő életét is tönkre vágtad, akár örökre, és ez karmikus is lehet, szóval, ha nem bontod fel, viszed magaddal és nem, a következő leszületésnél sem lesz igaz szerelem.

De megsúgok valamit.

Az igaz szerelem, megtalál, tűzön át, vízen át, és lehet, sokat kell rá várnod, de megfog érkezni, ha rendelt a sors és az univerzum melléd valakit, akkor az így lesz.

És pontosan ezért, minden lépésed, cselekedeted, gondold át, mert az Ő megérkezését, akadályozod ezzel.

Nem vallom azt, hogy mindennek pont azért kellett úgy történnie, ahogyan kellett, hogy megkapd azt, amire vágysz, mert sokan, sok szenvedés árán jutnak el a célig. Sőt. Van, akinek nem is sikerül sajnos. De egy kis hittel és kitartással, érdemes kiállni, azért amiben úgy hiszed, hogy Létezik.

2022.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr3918144856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása