Negatív energia

2023/06/12. - írta: kiscsillag_86

Zenzero Élő videózáson elhangzott és egy nagyon jó téma, amit nektek is úgy gondoltam érdemes boncolni.

Mi a negatív energia?

Nos, hogyan is magyarázzam el, talán a legjobb hasonlathoz egy kis küzdősporti ismeretemet kell segítségül hívnom.

Aki látott már karatézós filmet, bizonyára hallott már arról az elnevezésről, hogy Chi.

Más néven, energia, amely szabadon áramlik, a házunkban, bennünk, a helyen, ami körbe vesz. Emlékeztek? Már korábban is írtam, a ház, amiben élsz, lehet lelke, ezt úgy éred el, hogy feltöltöd, szobrokkal, képekkel, mindennel, ami te vagy. Ettől válik a ház élettelivé, elkezd lélegezni, pozitív energiát áramoltatni. Olyat, ami feltölt, ahol jól érzed magad, a jó energiáknál ahol alszol, kitudod magad pihenni. Ezért is fontos a szellőztetés, füstölés, párologtatás, só lámpázás. Szóval, ahogy magaddal is foglalkozol, megadod a szobának is háznak is a kellő „Vitamint".

Mik a negatív energiák? Amik rossz hatással vannak ránk. Érezzük, hogy nem érezzük magunkat jól, az adott helyen, az adott illető közelében, sőt az adott szobában, vagy kép előtt.

Legjobban a Szépművészeti múzeumot tudom ehhez felhozni, más energiái vannak az Egyiptom tárlatnak és más ahol a sok szent és krisztus, és feláldozás, és ókor és sötétkor van.

Én a magam részéről, mikor azon a szinten vagyok, mindig úgy érzem, teljesen leszívtak a képek. A sok fekete szín, búskomor tekintet, és így tovább.

Szóval, rosszul nem csak hangulatilag érezheted magad, szomorú vagy egy szakítás miatt, hanem máshogy is. Miért szoktuk kidobálni az exünk álltál adott dolgokat?

Mert rossz emlékeket, és negatív energiákat tartalmaz. Olyan energiákat, amikkel már nem akarunk kapcsolódni, amikkel már nincs dolgunk, hisz nem vagyunk együtt az illetővel. Ilyenkor a rossz és kellemetlen dolgokat el kell távolítani nem csak a házunkból és a helyére kell helyezni valami jót.

Éppen ezért szokták mondani, hogy szakítás után érdemes kimozdulni. Kirándulni, vagy elmenni valahova új helyre, nem otthon ülni és fagyis dobozba önteni a bánatunkat.

Szóval a negatív energiák azok az energiák, amik rossz hatással vannak ránk, leszívhatnak, és lemeríthetnek minket. Éppen ezért érdemes, védelmemmel ellátni magunkat. Amiről már írtam is.

Védelmi, amulett, ásványok, flaska.

Remélem így már érthető a magyarázattal. ;)

1728f5d3c2603b06777302392436_1.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr4118144864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása