Szerelmi varázslat

2023/06/12. - írta: kiscsillag_86

Fekete Macsek tiktok videója alatt, felvetült  egy kérdés mikor a Szerelmi varázslatról beszélt.

Nem üt – e vissza ha így dolgozunk? A Válasz: NEM!

Szóval, meditációval történnő Szerelmi varázslat!

Mint korábban meséltem, a kötés teljesen más. Az a kiszemelt akaratán kívül történik. Éppen ezért, az nem tiszta szerelem lesz. És pont ezért, nem is lesz igazi.

Ez meditációval történnő Szerelmi varázslat viszont más. Ott nem fix emberre csinálod. Tehát, nem Sanyikára aki a hatodikon lakik.

A meditációs, szerelmi varázslatnak teljes, szeretetből kell történnie. És itt nagyon fontos kiemelnem, amit Macsek is kiemelt: Szeretetből. Nem egóból dolgozunk.

Tehát: Ne Christian Grey, vagy az Arab milliárdos képére akarj megteremteni egy szerelmet, mert az megint nem lesz jó.

Szoktam mesélni, viccesen, hogy annyira beleszerelmesedtem a könyvem főhősébe, Nuruba, hogy elkezdtem manifesztálni. 

Na, hogyan is működik ez?

Bármennyire hihetetlen, a gondolatinknak, hatalmas ereje van. Nem is tudod, de lehet, hogy xyz tényleg létezik. És lehet, hogy nem rendelkezik olyan képességekkel, mint az éppen íródott könyvben. De, mint tudat alatti múzsaként, igenis működhet.

És ez egy nagyon fontos kulcsszó. Múzsa ként is élhet!

Amikor leülünk, ilyen szerelmi varázslatra. Nagyon kitartónak kell lennünk. Az Univerzum maga is, le fog tesztelni, mennyire is akarjuk azt a kapcsolatot, per szerelmet és párt.

Én mikor leülök és meditálva a kigondolt szerelemre gondolok, jó érzéssel, szeretettel, szerelemmel, harmóniával gondolok rá.

Arra milyen a belsője. Mennyire tud szeretni, mennyire fontos vagyok neki, menyire fontos az neki, hogy gondoskodhat rólam.

Példa, hogy egy kakaó, per kávé készítését, akkor is megtanulja, ha nem tudja, mert azt viszont tudja, hogy a reggelem ezzel indul. Ezzel boldoggá tesz. És az, hogy mellé a homlokomra dob egy puszit, átölel, és csak ölel, és érezteti a test hőjét, a szerelmét. Esetleg meg is csókol. Az igazi bombaként hat.

Miután elképzeltem milyen ő. Elképzelem külsőre.

Ha megvan külső – belső utána jön csak, hogy vajon mit dolgozhat. Irodista, orvos vagy tanár, munkás. És kb. mennyit kereshet.  De, ez nagyon szigorúan, csak kb. 

Én olyan emberre igyekszem fókuszálni, aki képes idomulni az életemhez és a kialakult helyzethez.

– Ismét példa:

Hiába manifesztálod be a három műszakos, műszakvezetőt, akinek milliói vannak, ha alig találkoztok, mert úgy be van táblázva,

A lényeg, és tényleg ezt ne feledjétek

Ha valamit, teljesen őszintén, tiszta szívvel, szeretetből csinálsz. Az nem üt vissza. Mert a szándékod őszinte, tiszta, és nyílt. De a lényeg, törekedj arra, hogy ez tényleg így legyen. Szeretettel dolgozom.

Ha ezt a rezgést fent tudod tartani és őt, a meditációddal, hidd el akkor fog megjelenni mikor nagyon szükséged lesz rá, és nem fogsz rá gondolni.

A meditációval ellentétbe míg a manifesztnél nagyon sokan azt mondják el kell engedni. A Meditációt addig csinálod, míg teljesen el nem tölt ez a boldog érzés és a tudat, hogy megérdemled és boldoggá tesz. Nem csak a pénze. Ő maga is.

Aztán hagyod, hogy az univerzum hadd dolgozzon. 

És, hogy nekem még miért nem siekrült? 

Lehet még nem érkezett el a megfelelő időzítés ahhoz, hogy találkozzunk. 

1742885b234ea4fe919873557939.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr2518144894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása