Hol élnek a Sárkányok?

2023/07/12. - írta: kiscsillag_86

Sokan úgy tartják, hogy ha voltak is valaha sárkányok mind kihaltak. Pedig nem így van. A sárkányokról legelsőként fontos tisztába tenni, hogy ők nem állatok. Nem szörnyeteget. Hanem lények, varázserővel, mágiával rendelkeznek.

Léteznek, és nem itt, hanem sokkal magasabb rétegen mozognak, az asztrális síkon. Fizikailag nem fogunk velük sohasem már találkozni.

Egy ősi monda úgy tartja, hogy ahol szükség kell, ott a Vihar sárkányok megakadályozzák, hogy nagyobb baj legyen. De teljesen ők sem változtathatják meg azt, aminek be kell következnie. Hisz nem hősök ők, hanem felügyelik csupán az időjárást mind a többi sárkány.

Aki igazán hisz bennünk annak olykor felfedik magukat. Hol egy felhő alakban, hol pedig egy tárgyban. Például megfordulsz valahol és egyszer csak ott terem medál, karkötő, szobor alakjában. Vagy egy ásványban is akár, lásd, ha sokadik alkalommal szemezzel Sárkány vér jáspissal.

De, aki emlékszik az álmaira, álomban is felfedhetik magukat. Akik meg tényleg nyitottabbak azoknak látomásban is akár. Egy biztos.

Nem lehet birtokolni, uralni, irányítani. Egy sárkány ugyanolyan, mint egy Istenség. Ha választ téged, akkor melletted marad. Addig, míg jónak érzi. Ha tisztelettel bánsz vele, akár életed végéig is elkísér.

De ne feled. Nem uralkodhatsz rajta. Nem birtokolhatod. Ő a te sárkányod lesz, de szabad akaratából válik azzá, addig, míg te, tiszteletben tartod őt.

 

Megjegyzés: Darius1 kérésére ki a Mitológia (blog.hu) oldal írója. 

img_20230712_090535.jpg

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr2618165206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darius1 2023.07.12. 15:57:08

Érdekes volt, köszönöm szépen. Így spirituális úton még nem hallottam róluk, ma is sokat tanultam tőled.

kiscsillag_86 2023.07.12. 18:02:04

@Darius1: Én két részről is kapom az információt. ^^
süti beállítások módosítása