(8.)

2023/07/15. - írta: kiscsillag_86

Covid Blogom 2020

 

  Tegnap már nem volt időm, de aztán, na meg persze ma is utána néztem ennek a bizonyos kijárási tilalomnak, aminek annyi a lényege, hogy az Időseket akarják így védeni.
Ehhez képes az ismerőseim sorra számoltak be arról mekkora roham is volt "ismételten" tegnap a nagy áruházláncoknál. Mindenki ideges volt, feszült. 
  Ez megint jól mutatja, ha most jönne egy olyan méretű csapás, ami miatt napokig nem mozdulhatnánk ki, tuti mindenki pánikot kapna. 
  A legjobban megint azok járnak, akik vidéken laknak, akik kitermelnek mindent. Jó a lisztet meg kell vennem, de napok óta magam sütöm a kenyeret.
Van gyümölcsöm (befőtt és fagyasztott), van húsom, van egy csomó otthoni fogyasztásra készült füstölt áru. Krumpli, hagyma, répa. 
  
Ami olyan volt és hiány volt belőle (cukor, liszt, te, citromlé) már korábban megvettük. Szóval konkrétan tényleg a net mögül nézem, mi történik.
 
Ma egész jó idő van, így azt tervezem, hogy kilenc-tíz fele kicsit kimegyünk levegőzni. Legalább egy fél órát annyi kell. Majd meglátom Minimanó is hogyan bírja. Aztán majd kitalálom mire vehető. 
 
  Tudom, hogy a saját írásaimmal nem haladtam, meg a megígért játék ismertetőket sem tettem még fel mind, de annyira lefárasztott ez a front, meg úgy minden, a Blogom rendbetétele is (itt nem kimagyarázni akarom magam, csak mesélem), hogy kicsit még csúszásban vagyok. 
De úgy is otthon vagyunk, szép lassan utolérem magam. ;)
 
  Mára ezen kívül egy kis rajzolást terveztem, és ha összejön, akkor Szoba névtáblát a gyerkőcnek. Ha mutatós lesz, akkor feltöltöm nektek. Meg leírom, hogyan készült. ;)
 
 
Eszembe jutott, hogy régebben voltak ilyen gondolataim a régebbi Blogomon, így ha jön, akkor majd ezek is megjelennek. :)
 
" A Legjobb barátságok, a legnehezebb időkben születnek, 
vagy akkor mikor a sorban állsz a kassza előtt. " 
Címkék: 2020 Covid blog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr7518167642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása