(27.)

2023/07/20. - írta: kiscsillag_86

Covid Blogom 2020

 

Sziasztok!

  Tegnap azért nem írtam, mert nem tudom mi volt szegény Manómmal, de nagyon szerencsétlen napja volt. Egy csomószor elesett, beverte magát. Udvaron is kétszer akkorát zakózott, hogy alig bírtam megnyugtatni. Szerencsére az ijedelem sokkal nagyobb volt.

  Nemrég születtek kiskutyák abból egy maradt meg, valami elhordta a többit. Azt az egyet meg is hagyjuk, nem ajándékozzuk el, szóval most ő a játszótársa Manónak, de nem tudom mi volt tegnap ő is inkább játékból jól megcincálta pedig még nagyon kicsi, de hát Manó meg élvezte is, egész addig míg a fülét véletlen el nem kapta. Na volt aztán sírás, rívás meg fertőtlenítés is. Most csórikám, úgy nézz ki, mint akinek csak éppen sikerült átlyukasztani a fülét. Ennek tetejébe még fürdésnél is, fürdőkádba fürdött, gondoltam megengesztelem szegénykémet, de nem. Addig szórakozott, forgolódott, hogy a víz alá bukott. Na még jó, hogy ott voltam. Gyorsan kikaptam, de úgy megijedt, egyből ki is mászott.

Na volt köhögés, sírás, meg anyuhoz bújjás.

Elég is volt a napból. Szerettem volna még tegnap megírni mindezt csak én sem voltam jó passzban.

Ennek a fantasztikus jó hangulatnak ismételten édesanyám érdeméhez lehet fordulni. Megint küldte az intrikát neten keresztül, hogyan is kell gyereket jól nevelni…

  Erről már írtam korábban, hogy megvan a magam gondolata. A legutolsó látogatás után egy hónapba telt újra eljutni odáig ahol voltunk. Nekünk ez több hónapnyi munka ami két hét alatt ment ki az ablakon. A mosógép hang efektről ne is beszéljünk. Úgy gondolja drága jó anyám milyen jó ha nézi a gyerek. Mi meg azóta is, ha mosok azt hallgatjuk, hogy a gyerek utánozza a mosógépet. Jó szándék ide, jó szándék oda úgy látszik drága jó anyám nincs tisztába azzal, hogy ebbe bele is lehet őrülni. Mármint nem a mi részünkről, mi próbáljuk kizökkenteni a gyereket. A gyereken látszik, hogy rá való hatással nincs jó. Persze mondhatnánk, azt mossak akkor amikor nincs bent. De mikor bepisil – mert még bepisil, nem mindig, de volt, hogy nagyon fáradt volt –és összegyűlik egy halom takaró, lepedő. Mellé még a szokásos egy adagmosás is, kénytelen vagyok elindítani. Pluszban ott lesz a csecsemő is, mellette is totál más menetrend lesz amihez már most próbálom magam szoktatni. Vagy is leállni a még beteszek egy adagot este hétkor, vagy nyolckor a gépbe és majd ha lejár kiveszem és kiteregetek.

  Tehát visszakanyarodva, e-mellé társul még az is, hogy mire rájöttem, hogy csak telefonnal és csak azzal tud bilizni. Nálunk nem is igényli, vagy ha próbálkozik, akkor leteszem, magam mellé elmondom a csöppségnek, hogy pisilsz gyorsan és megkaphatod. Ekkor tényleg rendesen pisil, feláll és megkaphatja bizonyos ideig.

  Kiemelem, lehetséges én nem csinálok mindent tökéletesen, de mostanában, már este megpróbálom keltegetni, hogy pisiljünk, gondolhatjátok. Egyenlő az esélytelenek harcával. Konkrétan úgy alszik, ha meg is ébred nincs magánál. Így várhatod a csodát, hogy pisiljen. Nyolc alkalomból egyszer, ha sikerült, húsz perces tartás után, de négy óra múlva ott volt a következő tócsa már a lepedőn. Pedig este  már nem iszik sokat, de van amikor igen. Szóval ez még változó, de igyekszünk tényleg teljesen ráállni a dolgokra, de ez nem megy egyik napról a másikra. Nyáron sokkal jobb lesz, gyorsabban szárad majd minden. De azért arra marhára kíváncsi leszek ha elmegy nyaralni, ott mit fog alkotni.

Egyelőre, - nem akarom elvenni a nyaralás örömét – de a legutolsó tapasztalatok után, nem szívesen engedném el, nem egy hónapra, egy hétre sem.

  Szóval igen, mindig van valami, hogy ne unatkozzak. Apropó nem unatkozás. Jövő héten 16. heti Uh, hogy aztán azzal a  papírral eltudjak menni a Down vérvételszűrésére. Éljen!

  De! Addig még úgy is írok. Ma zöldségleves, és pizza lesz a menü. Kér valaki? :D

 

U.I: Köszönöm ismerősömnek, amiért útba igazított. A Rejtélyes gyilkosság, Gyagyás gyilkosságon érhető el és nem sorozat, hanem teljes film. 

Jeee! Akkor hajrá, ma eljutok oda is. :D

2020

Címkék: 2020 Covid blog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr9518174520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása