(28.)

2023/07/20. - írta: kiscsillag_86

Covid Blogom 2020

 

Sziasztok!

 

Sajnos az idő miatt nehezen tudok fellépni mind ide mint a Bloggerre is. Nagyon lassan vagy nehezen mentődik el ha töltök fel, de igyekszem nem elmaradni. A szél és a front miatt minket is teljesen megvisel. Egésznap bent tudunk csak lenni, én már tegnap óta pici nyomóérzést is érzek a fejembe így érthető, hogy nem igazán volt mit mesélnem.

Bent tettem a dolgom amennyire ment de est nagyon rosszul aludtam. Ahogy nézem ma sem lesz máshogyan, ha estére is marad az erős szél. =(

Szóval, hogy ne nagyon legyetek elhanyagolva keresek már érdekességet is. ;)

Ja igen, a 16 heti uh majd csak holnap derül ki mikor mehetek addigra derül ki hogyan lesz beosztva az orvosom. Most fejben tartom, erről nem akarok lemaradni, szeretnék utána tényleg már csak a sima vizsgálatokkal foglalkozni már.

 

U.i: G-portálra lehetetlen gépről fellépni, szóval posztolom a Blogra és telefonról megpróbálom feltölteni. Bocsi :/

2020. máj. 3.

 

Címkék: 2020 Covid blog
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr2918174522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása