Címkék, avagy igen ezt is kell használni

2023/06/28. - írta: kiscsillag_86

 

pexels-mehmet-turgut-kirkgoz-16485449.jpg

Ha szeretnéd, hogy olvasóid rád találjanak és elfelejtetted belinkelni a sok bejegyzésed, akkor van más megoldás is. Az első:

Archívum

Azért jó, ha kint van, mert összegyűjti a hónapok alatt összegyűjtött bejegyzéseidet, így akik keresgélnek és rámennek, a például Júniusi alatt mindegyik júniusban történt bejegyzésed láthatóvá válik.

Fontos még a címet adó címkék is:

Címkék

Ez is egy nagyon jó mankó az olvasóidnak ahogy láthatod a képen is, de idővel /láttam már másnál legalább is /nagyon sok címke alatt ellehet veszni.

Ugyan akkor neked, ha írsz vagy szisztematikusan olyan posztjaid vannak, érdemes előszeretettel használni mert mindez egy segítség lesz neked is, főleg mikor már nagyra nő a blogod tartalomban is.

Még mindig azt tudom tanácsolni, hogy ezek mellett döntsd el már a legelején mit is akarsz a blogodon látni.

Menete ismét:

Állandó oldalak –––– > Hozzá adás ––––> Oldalad címe és alá, amit szeretnél linkelni. Igen, nos egyenként kell, de ha egyszer megcsinálod, utána már csak az új írásaidat kell linkelni.

Ez után oldalt tartalom: Menü –– > Menüpont neve ––– > Állandó oldal és megjelenik az, amit előbb feltöltöttél.

Érdemes elgondolkodni azon kiket akarsz megcélozni, milyen írásaid lesznek. Vagy is a blogod és persze saját magad is besorolni valahova.

Mind ez az elején nagyon nehéz, de utána, ha tényleg lelkiismeretesen vezeted, ki fog alakulni és akár két év múlva, hat év múlva is egy átlátható és letisztult blogod lesz, ami mind neked, mind az olvasóidnak is nagyon fontossá fog idővel válni.

A fent leírtak a blogpponthu oldalára vonatkoznak. Bármilyen kérdésed van Bloggal kapcsolatban, ha tudom megválaszolom ugyanígy.

Szép napot nektek! ^^

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr1218155426

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása