Elkészültem

2023/09/14. - írta: kiscsillag_86

pexels-magda-ehlers-9891049.jpg

Nem tudom szavakkal átadni mind azt ami négy nappal ezelőtt végig ment bennem. Két és féléve ezelőtt, egy sárkány medálnak köszönhetem a gondolatot, hogy üljek neki. Annyi mindenen átmentünk az írásommal, mire elérkezett ahhoz a bizonyos utolsó ponthoz. Sokan nem is tudják, mennyi mindenen vagyok túl, és mennyiszer segített át mélyebb pontokon. Örökké hálás leszek a sárkányoknak, és a Fantasy világnak. 
Tudom, hogy a tiktokon talán ezt sohasem fogják teljesen megérteni, csak az, aki tényleg mellettem volt, ezekben az időkben. 

 

@kiscsillag_86 Elkészültem, már csak Bétázni kell aztán amint tudom és úgy állok anyagilag jöhet a Kiadás. 🥹 Mindenkinek nagyon köszönöm itt is akik velem s mellettem voltak! @ferannamari @Agnes H.M.♎♎♒🐉 @TheMostEpicUsername @vesper.the.wicked @Léra #legyenforyou #sárkányaim #regényem #elkészültaregényem #fantasy #szerelem #2023 #nuru #Nuru🐉 ♬ Supergirl (Radio Edit) - Anna Naklab & Alle Farben & YouNotUs
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nightflower.blog.hu/api/trackback/id/tr3618214301

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Darius1 2023.09.14. 17:11:48

Örülök, hogy a sárkány segített ebben. Sok sikert a továbbiakban is

kiscsillag_86 2023.09.14. 18:26:37

@Darius1: Köszi, ezek után amíg javítunk már Lornékat írom. ^^
süti beállítások módosítása